Referenssit

Referenssit

Hotelli Lohja

Hotelli Lohja

Vorwerk on ehdottomasti paras imuri joka on ollut käytössä Hotelli Lohjassa.

Imuri on helppokäyttöinen ja tehokas. Käyttämällä oikeaa suutinta se sopii ihan mihin tahansa lattiaan. Hotellissamme on laattoja hotellin aulassa, korkkilattia kokouskabinetissa, laminaatti huoneissa ja kokolattiamatto käytävillä. Kaikissa pinnoissa käytämme imuria ja tulokset ovat aina kiitettäviä.

Hotellissamme puhtaus on tärkeintäja saamme siitä hyvää palautetta melkein päivittäin.

Suosittelen lämpimästi Vorwerkin käyttöä.

Joaquim Himenez

Hotelli Fooninki

Hotelli Fooninki

Olemme käyttäneet Vorwerk-siivouslaitetta ravintolan ja hotellin kokolattiamattojen puhdistamiseen. Laite on sataprosenttinen! Millään muulla laitteella ei saa pitkänukkaisia mattoja täysin puhtaaksi. Myös pesulaitteella tulee puhdasta jälkeä.

Maria-Liisa Alasaari

Hotelli Hiittenharju

Hankimme Vorwerkin pari vuotta sitten kun edustajat kävivät sitä esittelemässä ja käytämme sitä päivittäin koko hotellin siivoukseen. Varsinkin saunakabinetissa laite on lyömätön, kun meillä on siellä kokolattiamatot ja jaloista lähtee rasvaa, mitä muutoin on vaikea saada pois.
Samalla olemme ilahtuneita, että kabinetti ja huoneet raikastuvat joka kerta siivotessamme niitä.
Teemme peruspesut itse Kobosanilla kerran vuodessa kaikissa huoneissa, joissa on matot.
Patjanpuhdistus on erinomainen tehdä kun on matalasesonki eikä patjoja tarvitse lähettää erikseen pesulaan.

Marita Rantala

KH FIN OY

KH FIN OY

Olemme käyttäneet Kobold mattotampparia mattojen imuroimiseen ja pesuun sekä auton verhoilun puhdistukseen. On mielestäni erittäin tehokas ja monipuolinen.

Tuula Kilpeläinen

Mattojen ja patjojen pölyt saavat kyytiä

Ostin Vorwerk Koboldin tammikuussa 2013, vanha imurini oli jo aikansa elänyt ja katselin uutta imuria. Onneksi en ehtinyt ostaa, kun kauppias tuli kotiin esittelemään Vorwerk Koboldia.

En tiennytkään ennen kuin omin silmin totesin, miten paljon punainen karvalankamattonikin oli imenyt pölyä ja Koboldilla se kirkastui silmin nähden, samalla huoneilmakin raikastui, kun matot imuroitiin.

Imurini on aina lähtövalmiina, olen ripustanut sen koloon niin, että heti kun tarvitsen sitä, se on helposti otettavissa. Tarvitsenkin sitä lähes päivittäin, koska harrastan tilkkutöitä, niin pölyä tulee jo siitäkin paljon.

Imuri on kätevä käyttää, vartta voi säätää imuroitsijan koon mukaan ja imurin saa helposti pystyasentoon, kun siirtelee huonekaluja. Letku on pitkä, joten se yltää minun asunnossani aivan hyvin niin, ettei tarvitse imuroinnin aikana muuttaa sitä toiseen pistorasiaan.

Erittäin tyytyväinen olen siihen, ettei patjaa, mikä on raskas liikuteltava, tarvitse siirtää tuultumaan parvekkeelle, vaan voin tampata sen sängyssä omalla paikallaan ja jos haluan ulkoilman raikkautta samalla, niin ikkuna vaan auki tamppauksen ajaksi.

Nyt odotan kevätsiivouksen alkamista, jolloin voin pitkällä teleskooppivarrella ja sopivilla suuttimilla imuroida katot, seinät ja verhot sekä vaikeasti puhdistettavat sälekaihtimet.

Hyväksi olen myös kokenut parkettilattian imuroinnin, koska ei tarvitse vaihtaa suutinta eikä vetää imuria pitkin lattiaa, eikä parketti naarmuunnu.

Puhtaan huoneilman saa kun ennen nukkumaan menoa laittaa imurin ”soimaan” pystyasennossa makuuhuoneeseen vaikka 15 minuutiksi.

Suosittelen lämpimästi tekemään tuttavuutta Vorwerk Koboldin kanssa ja nauttimaan uudenlaisesta puhtaudesta.

Raili Rantanen
Oulu

Vorwerkilla eroon koirankarvoista

Meillä on ollut Vorwerk puhdistusjärjestelmä noin vuoden verran.

Ennen sitä koirankarvat oli jatkuva ongelma matoissa ja sohvalla.

Imurilla poistettaessa koirankarvat vain liiskaantuivat entistä lujempaa joko huonekaluihin tai sohvaan. Vorwerkin edustajan käytyä näyttämässä puhdistusjärjestelmää huomasimme heti vaimoni kanssa kuinka helposti koirankarvat lähtivät matoista ja huonekaluista.

Myöhemmin huomasimme kaksi muutakin seikkaa jotka todella tukevat koneen hankintaa.

Pölypussin voi vetää todella ääriään myöten täyteen, ennekuin sitä tarvitsee vaihtaa toiseen.

Myöskään järjestelmällä siivottaessa ei tarvitse pelätä esineiden särkyvän, koska näet missä puhdistuslaitteisto on eikä sitä tarvitse vetää perässään.

Alpo Ohenoja
Raahe

Allergia oireet ja vaivat hävisivät

Olen erittäin tyytyväinen Siiwerkiltä ostamaani Vorwerk Kobold kodin täydelliseen

puhdistusjärjestelmään. Kaikki puhdistusosat ovat hyviä käytössä.

Eritoten meille on ollut hyötyä pintasuulakkeen käytöstä. Halvemman hintaluokan laitteista ei löydy vastaavaa suulaketta.

Saimme tällä laitteella puhdistettua kaikki seinäpinnat sekä katot, jotka olivat ennen puhdistusta erittäin pölyisiä Asunto Oy:mme alakerrassa suoritetun runkoviemärikorjauksen jäljiltä.

Asumme itse ensimmäisessä kerroksessa. Alhaalta tunkeutui purkupölyä runsaasti huoneistoomme.

Olen erittäin allerginen pölylle. Päätäni särki ja nenä oli sisäpuolelta ruvella ja sitäkin särki jatkuvasti.

Puhdistuksen jälkeen vaivani hävisivät.

Olin jo suunnitellut tilata ajan Helsingin allergiasairaalaan vaivojeni vuoksi. Käytin allergialääkkeitä sekä voiteita, mutta ne eivät auttaneet.

Ainoastaan kodin täydellinen puhdistus laitteella tehosi vaivoihini, koska pian puhdistuksen jälkeen vaivani hävisivät.
Suuret kiitokset!

Pertti Nurmi
Rauma

Ehkäise arvokkaiden penkkien kulumista

Olen käyttänyt Vorwerkin puhdistusjärjestelmää vuodesta 1976 koko auton sisäpuhdistukseen.  Käytän viikottain syväpuhdistinta autonpenkkien kuivapuhdistukseen.

Kun asiakas on esimerkiksi oksentanut penkille, olen saman tien hyödyntänyt kemiallista Kobosan puhdistusjauhetta. Tämä kestää vain 20 minuuttia.

Voin suositella vilpittömästi kaikille autoilijoille Vorwerkkia, sillä säästätte arvokkaiden penkkien kulumista, koska lika ja hiekka saadaan pois.

Kurt Wennqvist
Espoon Taksiyrittäjä

Rauman Pesuhaka Oy

Rauman Pesuhaka

Olemme kaupungin suurin mattopesula ja pienellä paikkakunnalla työn laatu on erittäin tärkeä asia. Siksi teemme kaikille matoille ennen pesua kunnollisen esikäsittelyn. Tässä työssä Vorwerkin syväpuhdistuslaite on erinomainen apu. Sen avulla matot saadaan esipuhdistettua nukan juuresta asti – on sitten kyse silkkimatoista, aidoista villamatoista tai vaihtomatoista. Osalle matoista teemme Vorwerkillä myös jälkikäsittelyn, koska maton pintaan saattaa pesun aikana tulla nukkaa, mikä muutoin on vaikea puhdistaa. Vorwerk sekä helpottaa työtämme että nostaa työn laatua.

Aarno Toivanen

Oy Projektimatto Ab

projektimatto

Olemme käyttäneet Vorwerk Kobold –laitetta mm. kudottujen villamattojen ja vanhempien tekstiililaattojen syväpuhdistukseen. Aiemmin olemme tarvinneet samoihin töihin huomattavasti suurempia ja raskaampia laitteita. Vorwerkin avulla työt hoituvat helpommin ja kevyemmin.

Joachim Duncker

Travico Oy

Travico

Tuomme maahan laadukkaita kokolattiamattoja. Olemme käyttäneet Vorwerkin siivouslaitteita useita vuosia. Laitteet ovat meillä kovassa käytössä ja ne ovat osoittautuneet varsin kestäviksi. Vorwerk on lyömätön laite kokolattiamaton puhdistuksessa.

Timo Ravila

Siivous on helpottunut Kobold imurin myötä

Tamppari on verraton apu mattojen, patjojen ja sohvien imurointiin. Imuri on kevyt käyttää. Pölyn määrä on vähentynyt huomattavasti.

Riitta Pakanen
Ii

Pidän imuristani

Koska voin nostaa sen välillä olkapäälleni esim. rappuja imuroidessani. Imurinsuulakkeet ovat isoja ja vaihto näppärää. Sähköjohto on tarpeeksi pitkä, joten pistorasian vaihto huoneesta toiseen ei ole tarpeen.
Imurin ääni ei ole liian ärsyttävä, joten voin jättää sen päälle suodattamaan huoneilmaa.
P.S: Vanha Vorwerk toimii hyvin tallilla imuroidessa karvoja ja hikeä loimista ja satulahuovista. Eikä ikä vielä paina, ostin sen 90-luvulla.

Raija Jarva
Piippola, Siikalatva

Olen käyttänyt Vorwerk Kobold tampparia joka siivouskerta ja olen ollut erittäin tyytyväinen

Meillä on koira, josta lähtee paljon karvoja; ne lähtevät kevyesti imuriin ja jälki on todella puhdasta. Jätän vielä imurin päälle ilmaa puhdistamaan, kun jatkan siivousta. Käytän Dovina-tuoksupaloja ja ilman raikkaus siivouksen jälkeen miellyttävine tuoksuineen on lisäansio.

Irja Lepola
Oulu

Kirkossa kätevä, koska säästää aikaa

Seurakunnassamme on käytössä kolme Vorwerk-siivouslaitetta, yksi kirkossa ja kaksi siunauskappeleissa. Laitteet ovat pelanneet hyvin. Kirkossa laitetta käytetään mm. alttarimaton puhdistukseen ja pesuun sekä kangaspäällysteisen alttarikaiteen siivoamiseen. Lisäksi laitteella siivotaan pitkät käytävämatot. Vorwerk on kirkossa todella kätevä, koska sen ansiosta siivoamiseen kuluu aikaa huomattavasti vähemmän kuin muilla keinoin.

Eero Lehikoinen
Luumäen Seurakunta

Ehdoton laite kirkon käytävämattojen puhdistukseen

Vorwerk on ollut kirkkosalissamme ahkerassa käytössä useita vuosia. Käytämme laitetta kirkon istuinten sekä mattojen puhdistukseen. Vorwerk on osoittautunut kestäväksi ja toiminut hyvin. Varsinkin käytävämattojen puhdistukseen se on ehdoton laite.

Atte Helminen
Helsingin Adventtiseurakunta

Eduskunnassakin käytetään Vorwerk-puhdistusjärjestelmää

Eduskunnan kiinteistötoimiston toimistopäällikkö Pauli Lahti on antanut Siiwerk Oy:lle luvan kertoa, että mm. puhemiehen toimiston noin 40 neliömetrin kokoinen matto puhdistetaan nykyisin Vorwerk-laitteiden avulla. Vorwerk-järjestelmää käytetään eduskunnassa mattojen ohella myös kalusteiden siivoukseen. Laitteen hankinnan pääsyy oli se, että suuren maton puhdistaminen muilla keinoin oli hankalaa. Isoa mattoa kun ei niin vain siirrellä. Vorwerkilla matot voidaan puhdistaa paikallaan.

Kuhmoisten Siivouspalvelut

Yrityksessäni Kuhmoisten Siivouspalvelut käytän uutta Kobold VK200- imuriani niin siivouspalvelun, pesulan kuin autopesulan käytössä. Imuri on osoittautunut monia ammattilaisimureita tehokkaammaksi asiakaskohteissa. Tampparilla käsittelen matot ennen pesua. Aiemmin huolellisenkin tamppauksen ja pesun jälkeen matoista saattoi harmillisesti rapista hienoa hiekkaa, ei Koboldin jälkeen. Nukkaantuneet petarit käyn läpi sohvasuulakkeella, joka poistaa nypyt ja jättää siistin pinnan. Sohvasuulake on erinomainen myös auton istuinten imuroimisessa. Samoin rakosuulake jonka taipuisa varsi yltää kapeimpiinkin rakoihin autossa!
Kevään mökkisiivouksissa reppuimuri– ominaisuus tulee helpottamaan hirsiseinien käsittelyä.
Iso kiitos Laurille, joka on jo kahdesti käynyt henkilökuntaa kouluttamassa laitteen monipuoliseen käyttöön. Alkuvuodesta käymme vielä läpi patjan ja mattojen kuivapuhdistuksen. Tästä saan lisäpalvelun yritykseni tarjontaan; palvelumuodon josta asiakkaat voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen. Uskon että se tulee saamaan suosiota!

Eija Eliisa Heinonen

Kariston Pesula

Meillä käytössä ollut noin kuukauden Kokemukset positiiviset Kariston Pesula

Reijo Lindström