Lemmikit

Referenssit

Vorwerkilla eroon koirankarvoista

Meillä on ollut Vorwerk puhdistusjärjestelmä noin vuoden verran.

Ennen sitä koirankarvat oli jatkuva ongelma matoissa ja sohvalla.

Imurilla poistettaessa koirankarvat vain liiskaantuivat entistä lujempaa joko huonekaluihin tai sohvaan. Vorwerkin edustajan käytyä näyttämässä puhdistusjärjestelmää huomasimme heti vaimoni kanssa kuinka helposti koirankarvat lähtivät matoista ja huonekaluista.

Myöhemmin huomasimme kaksi muutakin seikkaa jotka todella tukevat koneen hankintaa.

Pölypussin voi vetää todella ääriään myöten täyteen, ennekuin sitä tarvitsee vaihtaa toiseen.

Myöskään järjestelmällä siivottaessa ei tarvitse pelätä esineiden särkyvän, koska näet missä puhdistuslaitteisto on eikä sitä tarvitse vetää perässään.

Alpo Ohenoja
Raahe

Pidän imuristani

Koska voin nostaa sen välillä olkapäälleni esim. rappuja imuroidessani. Imurinsuulakkeet ovat isoja ja vaihto näppärää. Sähköjohto on tarpeeksi pitkä, joten pistorasian vaihto huoneesta toiseen ei ole tarpeen.
Imurin ääni ei ole liian ärsyttävä, joten voin jättää sen päälle suodattamaan huoneilmaa.
P.S: Vanha Vorwerk toimii hyvin tallilla imuroidessa karvoja ja hikeä loimista ja satulahuovista. Eikä ikä vielä paina, ostin sen 90-luvulla.

Raija Jarva
Piippola, Siikalatva

Olen käyttänyt Vorwerk Kobold tampparia joka siivouskerta ja olen ollut erittäin tyytyväinen

Meillä on koira, josta lähtee paljon karvoja; ne lähtevät kevyesti imuriin ja jälki on todella puhdasta. Jätän vielä imurin päälle ilmaa puhdistamaan, kun jatkan siivousta. Käytän Dovina-tuoksupaloja ja ilman raikkaus siivouksen jälkeen miellyttävine tuoksuineen on lisäansio.

Irja Lepola
Oulu