Eduskunnassakin käytetään Vorwerk-puhdistusjärjestelmää

Eduskunnan kiinteistötoimiston toimistopäällikkö Pauli Lahti on antanut Siiwerk Oy:lle luvan kertoa, että mm. puhemiehen toimiston noin 40 neliömetrin kokoinen matto puhdistetaan nykyisin Vorwerk-laitteiden avulla. Vorwerk-järjestelmää käytetään eduskunnassa mattojen ohella myös kalusteiden siivoukseen. Laitteen hankinnan pääsyy oli se, että suuren maton puhdistaminen muilla keinoin oli hankalaa. Isoa mattoa kun ei niin vain siirrellä. Vorwerkilla matot voidaan puhdistaa paikallaan.

Ehdoton laite kirkon käytävämattojen puhdistukseen

Vorwerk on ollut kirkkosalissamme ahkerassa käytössä useita vuosia. Käytämme laitetta kirkon istuinten sekä mattojen puhdistukseen. Vorwerk on osoittautunut kestäväksi ja toiminut hyvin. Varsinkin käytävämattojen puhdistukseen se on ehdoton laite.

Kirkossa kätevä, koska säästää aikaa

Seurakunnassamme on käytössä kolme Vorwerk-siivouslaitetta, yksi kirkossa ja kaksi siunauskappeleissa. Laitteet ovat pelanneet hyvin. Kirkossa laitetta käytetään mm. alttarimaton puhdistukseen ja pesuun sekä kangaspäällysteisen alttarikaiteen siivoamiseen. Lisäksi laitteella siivotaan pitkät käytävämatot. Vorwerk on kirkossa todella kätevä, koska sen ansiosta siivoamiseen kuluu aikaa huomattavasti vähemmän kuin muilla keinoin.