Pidän imuristani

Koska voin nostaa sen välillä olkapäälleni esim. rappuja imuroidessani. Imurinsuulakkeet ovat isoja ja vaihto näppärää. Sähköjohto on tarpeeksi pitkä, joten pistorasian vaihto huoneesta toiseen ei ole tarpeen.
Imurin ääni ei ole liian ärsyttävä, joten voin jättää sen päälle suodattamaan huoneilmaa.
P.S: Vanha Vorwerk toimii hyvin tallilla imuroidessa karvoja ja hikeä loimista ja satulahuovista. Eikä ikä vielä paina, ostin sen 90-luvulla.

Allergia oireet ja vaivat hävisivät

Olen erittäin tyytyväinen Siiwerkiltä ostamaani Vorwerk Kobold kodin täydelliseen

puhdistusjärjestelmään. Kaikki puhdistusosat ovat hyviä käytössä.

Eritoten meille on ollut hyötyä pintasuulakkeen käytöstä. Halvemman hintaluokan laitteista ei löydy vastaavaa suulaketta.

Saimme tällä laitteella puhdistettua kaikki seinäpinnat sekä katot, jotka olivat ennen puhdistusta erittäin pölyisiä Asunto Oy:mme alakerrassa suoritetun runkoviemärikorjauksen jäljiltä.

Asumme itse ensimmäisessä kerroksessa. Alhaalta tunkeutui purkupölyä runsaasti huoneistoomme.

Olen erittäin allerginen pölylle. Päätäni särki ja nenä oli sisäpuolelta ruvella ja sitäkin särki jatkuvasti.

Puhdistuksen jälkeen vaivani hävisivät.

Olin jo suunnitellut tilata ajan Helsingin allergiasairaalaan vaivojeni vuoksi. Käytin allergialääkkeitä sekä voiteita, mutta ne eivät auttaneet.

Ainoastaan kodin täydellinen puhdistus laitteella tehosi vaivoihini, koska pian puhdistuksen jälkeen vaivani hävisivät.
Suuret kiitokset!

Vorwerkilla eroon koirankarvoista

Meillä on ollut Vorwerk puhdistusjärjestelmä noin vuoden verran.

Ennen sitä koirankarvat oli jatkuva ongelma matoissa ja sohvalla.

Imurilla poistettaessa koirankarvat vain liiskaantuivat entistä lujempaa joko huonekaluihin tai sohvaan. Vorwerkin edustajan käytyä näyttämässä puhdistusjärjestelmää huomasimme heti vaimoni kanssa kuinka helposti koirankarvat lähtivät matoista ja huonekaluista.

Myöhemmin huomasimme kaksi muutakin seikkaa jotka todella tukevat koneen hankintaa.

Pölypussin voi vetää todella ääriään myöten täyteen, ennekuin sitä tarvitsee vaihtaa toiseen.

Myöskään järjestelmällä siivottaessa ei tarvitse pelätä esineiden särkyvän, koska näet missä puhdistuslaitteisto on eikä sitä tarvitse vetää perässään.

Mattojen ja patjojen pölyt saavat kyytiä

Ostin Vorwerk Koboldin tammikuussa 2013, vanha imurini oli jo aikansa elänyt ja katselin uutta imuria. Onneksi en ehtinyt ostaa, kun kauppias tuli kotiin esittelemään Vorwerk Koboldia.

En tiennytkään ennen kuin omin silmin totesin, miten paljon punainen karvalankamattonikin oli imenyt pölyä ja Koboldilla se kirkastui silmin nähden, samalla huoneilmakin raikastui, kun matot imuroitiin.

Imurini on aina lähtövalmiina, olen ripustanut sen koloon niin, että heti kun tarvitsen sitä, se on helposti otettavissa. Tarvitsenkin sitä lähes päivittäin, koska harrastan tilkkutöitä, niin pölyä tulee jo siitäkin paljon.

Imuri on kätevä käyttää, vartta voi säätää imuroitsijan koon mukaan ja imurin saa helposti pystyasentoon, kun siirtelee huonekaluja. Letku on pitkä, joten se yltää minun asunnossani aivan hyvin niin, ettei tarvitse imuroinnin aikana muuttaa sitä toiseen pistorasiaan.

Erittäin tyytyväinen olen siihen, ettei patjaa, mikä on raskas liikuteltava, tarvitse siirtää tuultumaan parvekkeelle, vaan voin tampata sen sängyssä omalla paikallaan ja jos haluan ulkoilman raikkautta samalla, niin ikkuna vaan auki tamppauksen ajaksi.

Nyt odotan kevätsiivouksen alkamista, jolloin voin pitkällä teleskooppivarrella ja sopivilla suuttimilla imuroida katot, seinät ja verhot sekä vaikeasti puhdistettavat sälekaihtimet.

Hyväksi olen myös kokenut parkettilattian imuroinnin, koska ei tarvitse vaihtaa suutinta eikä vetää imuria pitkin lattiaa, eikä parketti naarmuunnu.

Puhtaan huoneilman saa kun ennen nukkumaan menoa laittaa imurin ”soimaan” pystyasennossa makuuhuoneeseen vaikka 15 minuutiksi.

Suosittelen lämpimästi tekemään tuttavuutta Vorwerk Koboldin kanssa ja nauttimaan uudenlaisesta puhtaudesta.