Mattojen ja patjojen pölyt saavat kyytiä

Ostin Vorwerk Koboldin tammikuussa 2013, vanha imurini oli jo aikansa elänyt ja katselin uutta imuria. Onneksi en ehtinyt ostaa, kun kauppias tuli kotiin esittelemään Vorwerk Koboldia.

En tiennytkään ennen kuin omin silmin totesin, miten paljon punainen karvalankamattonikin oli imenyt pölyä ja Koboldilla se kirkastui silmin nähden, samalla huoneilmakin raikastui, kun matot imuroitiin.

Imurini on aina lähtövalmiina, olen ripustanut sen koloon niin, että heti kun tarvitsen sitä, se on helposti otettavissa. Tarvitsenkin sitä lähes päivittäin, koska harrastan tilkkutöitä, niin pölyä tulee jo siitäkin paljon.

Imuri on kätevä käyttää, vartta voi säätää imuroitsijan koon mukaan ja imurin saa helposti pystyasentoon, kun siirtelee huonekaluja. Letku on pitkä, joten se yltää minun asunnossani aivan hyvin niin, ettei tarvitse imuroinnin aikana muuttaa sitä toiseen pistorasiaan.

Erittäin tyytyväinen olen siihen, ettei patjaa, mikä on raskas liikuteltava, tarvitse siirtää tuultumaan parvekkeelle, vaan voin tampata sen sängyssä omalla paikallaan ja jos haluan ulkoilman raikkautta samalla, niin ikkuna vaan auki tamppauksen ajaksi.

Nyt odotan kevätsiivouksen alkamista, jolloin voin pitkällä teleskooppivarrella ja sopivilla suuttimilla imuroida katot, seinät ja verhot sekä vaikeasti puhdistettavat sälekaihtimet.

Hyväksi olen myös kokenut parkettilattian imuroinnin, koska ei tarvitse vaihtaa suutinta eikä vetää imuria pitkin lattiaa, eikä parketti naarmuunnu.

Puhtaan huoneilman saa kun ennen nukkumaan menoa laittaa imurin ”soimaan” pystyasennossa makuuhuoneeseen vaikka 15 minuutiksi.

Suosittelen lämpimästi tekemään tuttavuutta Vorwerk Koboldin kanssa ja nauttimaan uudenlaisesta puhtaudesta.