Kobold VK200

Vorwerk Kobold VK200 on puhdistusjärjestelmä, joka soveltuu tehonsa ja suodatuskykynsä ansiosta erinomaisesti esimerkiksi allergiasta kärsiville, lemmikkiperheille sekä kaikille muille, jotka välittävät puhtaudesta ympäristössään. Pölypussi on on ansainnut TÜV-Nord sertifikaatin, joka on tae sen allergioita ehkäisevästä vaikutuksesta ja sisältää itsessään HEPA-suodattimen ominaisuudet sekä aktiivihiilet. Kun vaihdat pölypussin, vaihdat kaikki suodattimet jolloin voimme taata imutehon säilymisen. Käyttäessäsi Dovina hajusteita pölypussissasi tuoksuu kotisi raikkaalta jokaisen imurointi kerran jälkeen.

 

Kovalattiapuhdistin SP600

SP600 kovalattiapuhdistin on ensimmäinen maailmassa, joka imuroi sekä pesee lattian samalla kertaa. SP600 on suunniteltu niille,
jotka haluavat erinomaista jälkeä nopeasti. Aikaisemmin sinun tuli imuroida ennen lattioiden pesua saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen, nyt suoritat molemmat vaiheet puolessa ajassa ja pääset vihdoin eroon vanhanaikaisesta moppaamisesta.

Järjestelmä käyttää vain kahvikupillisen vettä 20-30 neliöön, joka tarkoittaa sitä, että se soveltuu myös aroille pinnoille,
kuten laminaatille sekä parketille. SP600 ehkäisee laminaatin irvistelyä.

Kovalattiapuhdistimeen löytyy oma liina yleisimmille lattiatyypeille, parketille sekä kivilattialle. Tämän lisäksi löytyy vielä kuivaliina kiilloittamista, jolla saat kiiltävän lopputuloksen kerta toisensa jälkeen.

Pesuaineena suosittelemme käyttämään Koboclean puhdistusainetiivisteitä, joita ovat yleispuhdistusaine sekä parketille tarkoitettu oma puhdistusaine. Voit näiden lisäksi käyttää myös omia ei vaahtoavia vesiliukoisia tuotteita kovalattiapuhdistimen kanssa, näin voit käyttää sitä myös esimerkiksi desinfiointiin.

Kobosanin avulla voit kuivapestä matot kotonasi paikallaan, jolloin suuria ja raskaita mattoja ei tarvitse alkaa liikuttelemaan puhdistusta varten. Tyypillisten allergeenihiukkasten määrä matossa ennen ja jälkeen puhdistamisen:

  • Ennen puhdistamista 100%
  • Heti puhdistamisen jälkeen 10%
  • 30 päivää puhdistamisesta 18%
  • 60 päivää puhdistamisesta 28%
  • Tutkimuksen tehnyt: Research Triangle Institute, North Carolina, USA

Lavenian on patjoille tarkoitettu kuivapesujauhe. Laveniaa käyttäessäsi poistat patjaltasi bakteereja, pölypunkkien jätöksia sekä sieni-itiöitä. Lavenia vähentää allergisoivien ainesten määrää huomattavasti patjallasi ja pitää pölypunkit poissa 2-3 kuukautta. Kuivapesujauheella voit pestä myös Hästenssin hevosenjouhista tehdyt patjat, joita ei vedellä saa pestä.

Kobold KovalattiasuulakeLattiasuulake HD60

Lattiasuulake on erinomainen sekä nopea ratkaisu imurointiin lattialla. Matalan profiilinsa ansiosta HD60 mahtuu hyvin myös huonekalujen alle. Kääntyvä suulakeosa helpottaa imurointia myös hankalista paikoista ja varmistaa että saat esimerkiksi seinän vierustat perusteellisesti imuroitua.

Suulake osa on naarmujen sekä iskun kestävä ja jos suulake pääsee tukkeutumaan sen puhdistaminen onnistuu helposti takaa löytyvän luukun kautta.

Suulakkeesta erinomaisen tekee sen kyky imeä roskia edestään, kun perinteisellä imurilla joudut ajamaan roskan yli, riittää Vorwerk HD60 käytettäessä vain kohti ajaminen.

LisäsuulakesarjaLisäsuulake sarja

Lisäsuulakesarjan avulla saat kaiken irti Vorwerkistasi. Lisäsuulakkeita käyttäessäsi vain mielikuvituksesi on rajana sille, mitä Vorwerk pölynimurisi kykenee tekemään.

 

  • Sarja sisältää imuletkun kantohihnalla, jonka avulla Vorwerkkisi muuttuu olalla kannettavaksi, helposti liikulteltavaksi siivouskeskukseksi.
  • Liittämällä säädettävän kukkasuulakkeen imuletkuun saat helposti imuroitua esimerkiksi kasvit, verhot sekä pöytätasot.
  • Helppo käyttöisen teleskooppivarren avulla yletyt helposti imuroimaan lamput, sekä ilmastointihormit jotka usein keräävät näkyvästi pölyä.
  • Monitoimisuulake mahdollistaa imuroinnin sieltä, mihin normaalisti on mahdotonta päästä. Suulakkeen taipuisa ja kapea kärki mahdollistaa imuroinnin esimerkiksi patterien välistä sekä kodinkoneiden takaa. Liitettävä harjapää mahdollistaa esimerkiksi näppäimistön imuroinnin ja poraussuulake kiinnittyy itsestään seinään reiän ympärille sekä imuroi syntyvän porausjätteen samantienpois pitäen asuntosi siistinä.
  • Tekstiilisuulakkeella sekä lisäharjalla saat helpotusta esimerkiksi portaiden, sohvien sekä auton penkkien imurointiin.

Kobold PolsterboyPolsterboy PB440 -sähkötoiminen sohvaharja

Polsterboy PB440 -sähkötoiminen sohvaharja helpottaa verhoiltujen huonekalujen imuroimista.
Se puhdistaa huonekalut nopeammin kuin mikään muu laite, koska se imuroi ja harjaa samaan aikaan.