Rikkaimuri VC100

Kobold VC100

vc100_01

Kaksi imutehoa

Lisätehoa kun kaipaat sitä

Valitse oikea imuteho joka tilanteeseen. Tehokas moottori tässä akulla toimivassa rikkaimurissa sisältää kaksi imutehoa joiden välillä voit vaihdella napin painalluksella.

vc100_02

LED-näyttö

Jotta tiedät mitä tapahtuu

Kirkas LED-näyttö kertoo akussa jäljellä olevan virran määrän, jotta näet yhdellä silmäyksellä koska Kobold VC100 rikkaimuri tulee asettaa takaisin lataustelakkaansa.

vc100_03

Lithium-ion akku

Tehokas, kestävä, nopea ladata

Juuri sitä, mitä odotat Vorwerkiltasi. Kätevä Kobold VC100 rikkaimuri sisältää tehokkaan lithium-ion akun, josta riittää tehoa jopa 20 minuutin jatkuvaan käyttöön. Säilytysteline toimii myös lataustelakkana, joten lataat imurin joka kerta kun laitat sen telineeseen.

vc100_04

Tyylikäs muotoilu

Korkealaatuinen ja elegantti

Monien käytännönhyötyjen lisäksi VC100 on osa Vorwerkin uudistunutta designia. Rikkaimuri ja sen lataustelakka on tehty korkealaatuisista materiaaleista ja uniikki muotoilu takaa Kobold VC100:n sopivan harmoonisesti kotiisi.

vc100_05

Helppo käyttöinen

Kevyt ja erittäin ergonominen

Vorwerk Kobold VC100 rikkaimuri painaa vain 750 grammaa. Optimi suunnittelu takaa helppokäyttöisyyden tuomalla painopisteen mahdollisimman lähelle kahvaa, jolloin laitetta on helpompi käsitellä.

Hanki omasi verkkokaupastamme!