Kobold VK150

Kobold VK150

Vorwerk Kobold VK150 on puhdistusjärjestelmä, joka soveltuu tehonsa ja suodatuskykynsä ansiosta erinomaisesti esimerkiksi allergiasta kärsiville, lemmikkiperheille sekä kaikille muille, jotka välittävät puhtaudesta ympäristössään. Pölypussi on on ansainnut TÜV-Nord sertifikaatin, joka on tae sen allergioita ehkäisevästä vaikutuksesta ja sisältää itsessään HEPA-suodattimen ominaisuudet sekä aktiivihiilet. Kun vaihdat pölypussin, vaihdat kaikki suodattimet jolloin voimme taata imutehon säilymisen. Käyttäessäsi Dovina hajusteita pölypussissasi tuoksuu kotisi raikkaalta jokaisen imurointi kerran jälkeen.

Kobold SP530Kovalattiapuhdistin SP530

SP530 kovalattiapuhdistin on ensimmäinen maailmassa, joka imuroi sekä pesee lattian samalla kertaa. SP530 on suunniteltu niille,
jotka haluavat erinomaista jälkeä nopeasti. Aikaisemmin sinun tuli imuroida ennen lattioiden pesua saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen,
nyt suoritat molemmat vaiheet puolessa ajassa ja pääset vihdoin eroon vanhanaikaisesta moppaamisesta.

Järjestelmä käyttää vain kahvikupillisen vettä 20-30 neliöön, joka tarkoittaa sitä, että se soveltuu myös aroille pinnoille,
kuten laminaatille sekä parketille. SP530 ehkäisee laminaatin irvistelyä.

Kovalattiapuhdistimeen löytyy oma liina yleisimmille lattiatyypeille, parketille sekä kivilattialle. Tämän lisäksi löytyy vielä kuivaliina kiilloittamista, jolla saat kiiltävän lopputuloksen kerta toisensa jälkeen.

Pesuaineena suosittelemme käyttämään Koboclean puhdistusainetiivisteitä, joita ovat yleispuhdistusaine sekä parketille tarkoitettu oma puhdistusaine. Voit näiden lisäksi käyttää myös omia ei vaahtoavia vesiliukoisia tuotteita kovalattiapuhdistimen kanssa, näin voit käyttää sitä myös esimerkiksi desinfiointiin.

Kobold EB370Tamppari EB370

Tamppari EB370 on paras tehokkain tapa puhdistaa matot sekä patjat. Tampparissa on oma moottori joka ainoana laitteena maailmassa pyörittää harjoja epäkeskosti ja irroittaa lian jopa 15cm päästä telasta, näin voimme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen kerta toisensa jälkeen. EB370 säätää itse tehoaan mukautuen alla olevaan materiaaliin, jotta lopputulos olisi aina erinomainen. Herkemmille matoille on käytettävissä soft-toiminto, joka pudottaa tampparin kierroksia ja näin on hellempi alla olevalle materiaalille. Harjat ovat v muotoiset, eivätkä spiraalit niinkuin monissa kilpailijoissamme, näin ehkäisemme hiusten sekä muiden karvojen tarttumista harjoihin.

Tamppari on erittäin helppo puhdistaa pohjasta löytyvän luukun kautta ja harjojen puhdistus onnistuu helposti saksilla kahta valmista uraa pitkin.

Patjaharjoilla poistat patjaltasi kaikki epäpuhtaudet, kuten hilseen sekä kuolleet pölypunkit. Kyseiset harjat ovat myös monikäyttöiset, sillä jos omistat pidempi nukkaisen maton, johon normaalit harjat jäävät jumiin, on se mahdollista silti puhdistaa patjaharjoja käyttäen. Patjateloilla ei saa koskaan ottaa paljasta lattiaa, sillä se voi vahingoittaa sitä.

Tamppari sisältää myös kuivapesutoiminnon matoille sekä patjoille.

Kobold Kuivapuhdistuskasetit

Kobosanin avulla voit kuivapestä matot kotonasi paikallaan, jolloin suuria ja raskaita mattoja ei tarvitse alkaa liikuttelemaan puhdistusta varten.

 

 

Tyypillisten allergeenihiukkasten määrä matossa ennen ja jälkeen puhdistamisen:

  • Ennen puhdistamista 100%
  • Heti puhdistamisen jälkeen 10%
  • 30 päivää puhdistamisesta 18%
  • 60 päivää puhdistamisesta 28%
  • Tutkimuksen tehnyt: Research Triangle Institute, North Carolina, USA

Lavenian on patjoille tarkoitettu kuivapesujauhe.  Laveniaa käyttäessäsi poistat patjaltasi bakteereja, pölypunkkien jätöksia sekä sieni-itiöitä. Lavenia vähentää allergisoivien ainesten määrää huomattavasti patjallasi ja pitää pölypunkit poissa 2-3 kuukautta. Kuivapesujauheella voit pestä myös Hästenssin hevosenjouhista tehdyt patjat, joita ei vedellä saa pestä.

Kobold KovalattiasuulakeLattiasuulake HD50

Lattiasuulake on erinomainen sekä nopea ratkaisu imurointiin lattialla. Matalan profiilinsa ansiosta HD50 mahtuu hyvin myös huonekalujen alle. Kääntyvä suulakeosa helpottaa imurointia myös hankalista paikoista ja varmistaa että saat esimerkiksi seinän vierustat perusteellisesti imuroitua.

Suulake osa on naarmujen sekä iskun kestävä ja jos suulake pääsee tukkeutumaan sen puhdistaminen onnistuu helposti takaa löytyvän luukun kautta.

Suulakkeesta erinomaisen tekee sen kyky imeä roskia edestään, kun perinteisellä imurilla joudut ajamaan roskan yli, riittää Vorwerk HD50 käytettäessä vain kohti ajaminen.

LisäsuulakesarjaLisäsuulake sarja

Lisäsuulakesarjan avulla saat kaiken irti Vorwerkistasi. Lisäsuulakkeita käyttäessäsi vain mielikuvituksesi on rajana sille, mitä Vorwerk pölynimurisi kykenee tekemään.

 

 

  • Sarja sisältää imuletkun kantohihnalla, jonka avulla Vorwerkkisi muuttuu olalla kannettavaksi, helposti liikulteltavaksi siivouskeskukseksi.
  • Liittämällä säädettävän kukkasuulakkeen imuletkuun saat helposti imuroitua esimerkiksi kasvit, verhot sekä pöytätasot.
  • Helppo käyttöisen teleskooppivarren avulla yletyt helposti imuroimaan lamput, sekä ilmastointihormit jotka usein keräävät näkyvästi pölyä.
  • Monitoimisuulake mahdollistaa imuroinnin sieltä, mihin normaalisti on mahdotonta päästä. Suulakkeen taipuisa ja kapea kärki mahdollistaa imuroinnin esimerkiksi patterien välistä sekä kodinkoneiden takaa. Liitettävä harjapää mahdollistaa esimerkiksi näppäimistön imuroinnin ja poraussuulake kiinnittyy itsestään seinään reiän ympärille sekä imuroi syntyvän porausjätteen samantienpois pitäen asuntosi siistinä.
  • Tekstiilisuulakkeella sekä lisäharjalla saat helpotusta esimerkiksi portaiden, sohvien sekä auton penkkien imurointiin.

Kobold PolsterboyPolsterboy moottoroitu lisäsuulake

Energiatodistus VK150 + EB370 Tamppari

Energiatodistus VK150 + HD50 Kovalattiasuulake