VR100

Kobold VR100

Maailmalla mainetta niittänyt Robotti-imuri Kobold VR100 on nyt saatavissa myös Suomesta meidän verkkokaupastamme sekä yhteistyökumppanimme Robokeskuksen kautta.

 

VR100 LCD NäyttöLCD Näyttö

Helppo ohjelmoida

Helppo, selkeä, mukava. Hallintapaneeli LCD näytöllä ja intuitiivinen navigointi valikko tekevät VR100 ohjelmoinnista helppoa. Robotti-imuri alkaa imuroimaan juuri silloin kun olet sen asettanut, tai pelkällä napinpainalluksella.

 

VR100 LaseretäisyysmittariLaseretäisyysmittari

Siivoaa systemaattisesti, kiertää esteet

Kiitos innovatiivisen lasermittauksen Kobold VR100 robotti-imuri tietää tarkalleen missä se on ollut ja minne mennä seuraavaksi. Se navigoi systemaattisesti läpi kotisi ja siivoaa perusteellisesti lattiat jokapuolelta. Optisten sensoreiden avulla robotti havaitsee kalusteet, esineet sekä portaat ja välttää ne.

 

VR100 PölynkerääjäSuodatin

Suuri kokoinen, optimi suodatinteho.

Hygieenia on prioriteettimme. Kobold VR100 suodatin pitää huolen siitä että kaikki lika mikä on imuroitu pysyy myös sisällä. Näet helposti koska suodatin on täynnä ja parilla helpolla askeleella se on helppo tyhjentää. Suodatin voidaan myös poistaa tarvittaessa ja puhdistaa tehon ylläpitämiseksi.

 

VR100 Lithium-Ion akkuLithium-Ion akku

Pitkäikäinen virranlähde

Robotti-imuri voi siivota kotisi kerta toisen jälkeen sen voimakkaan Lithium-Ion akun ansiosta. Korkealaatuinen ja pitkäikäinen akku takaa tunnin luotettavan siivoamisen täydellä teholla. Tarpeen vaatiessa VR100 palaa laturiinsa ja kun akkun on ladattu, jatkaa se suoraan siitä mihin se jäi.

 

VR100 Jokainen pyörä vetääNeliveto

Ei luovuta helposti

Robottimme ei ole helppo pysäyttää. Nelivedon avulla robotti-imuri VR100 selviää esteistä kuten kynnykset, johdot ja siirtymine maton ja lattian välillä. VR100 ohjaa tehoa automaattisesti sinne, missä sitä tarvitaan. Tämän takia Vorwerk robotti-imuri jatkaa työskentelyä jäämättä kiinni kunnes se on valmis.

 

VR100 Tehokas harjajärjestelmäTehokas harjajärjestelmä

Jotta puhtaus näkyisi

Vorwerk Kobold VR100 siivoaa lattiasi, sekä mattosi. Nerokkaasti suunniteltu pääharja järjestelmä poistaa jopa eläintenkarvat. Pyörivien harjojen sekä erityisen kulmaharjan avulla VR100 siivoaa reunojamyöten ja jopa huonekkalujen sekä sängyn alta.

 

 VR100 Uniikki muotoiluUniikki Muotoilu

Jotta lialla ei ole mahdollisuutta!

VR100 robotti-imuri pystyy siivoamaan huonekalujen sekä sängyn alusta. Uniikki muotoilu ja kulmaharja tarkoittavat että robotti pystyy imuroimaan jokaisen nurkan kodistasi. VR100 systemaattisesti siivoaa systemaattisesti kotisi käyttäen apunaan lasermittausta ja kartoittaa reitin itselleen. Robotti osaa myös siirtyä erilaisilta lattiatyypeiltä sulavasti sekä kiertää kaikki esteet turvallisesti.